Zorgeloze administratie voor een vast bedrag per maand

Bij Finance MKB houden we niet van gedoe. Daarom verzorgen we onze administratieve diensten voor een vast bedrag per maand. Dat werkt heel simpel: jij kiest welke diensten je nodig hebt en je krijgt van ons je vaste maandbedrag. Makkelijk toch?
 
Als ondernemer wil je graag een financieel gezond en winstgevend bedrijf. Daar leveren wij graag een bijdrage aan. Hoe we dat doen? Door het volledig verzorgen van jouw financiële administratie. Dit geeft je meer rust en vrijheid, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw onderneming.

Administratie

Wij verwerken jouw volledige financiële administratie in een online applicatie. Dat is slim en kosten- en tijdbesparend. Dit systeem is eenvoudig te integreren in je boekhoudpakket, zoals Exact Online, Twinfield of een ander pakket.
 
Wij helpen je om als ondernemer te voldoen aan de wettelijke bewaarplicht. Je krijgt van ons een eigen 'digitale ordner', waarin je alle verkoopfacturen, inkoopfacturen en bonnen eenvoudig kunt opslaan. Hoe je de facturen aanlevert bepaal je zelf: via de app of per e-mail.
 
Gebruiksgemak staat voorop.

Icoon van omzetbelasting

Omzetbelasting

Doordat jouw financiële administratie altijd up to date is, versturen wij de aangifte snel, veilig en eenvoudig vanuit de online boekhouding naar de Belastingdienst.
 
Dat jij als ondernemer aangifte omzetbelasting moet doen, betekent trouwens niet altijd dat je omzetbelasting moet afdragen. Er zijn namelijk uitzonderingen, vrijstellingen en bijzondere situaties.
 
Wil je weten hoe dat voor jou zit? Wij adviseren je en regelen het graag. Daar heb jij dan geen omkijken meer naar. 

Salarisadministratie

De salarisverwerking voeren wij uit in Nmbrs, salarisadministratie-software in de cloud. Dit systeem is eenvoudig te koppelen met jouw boekhoudpakket, zoals Exact Online, Twinfield of een ander pakket.
 
De salarisadministrateur verwerkt de wijzigingen die jij digitaal voor je medewerkers doorgeeft. Je ontvangt van ons berichten van belangrijke gebeurtenissen, zoals einde proeftijd, contracten, verzuim en verlof. Je hebt 24/7 online toegang tot loonstroken, loonaangiftes en betaalbestanden. Wij garanderen bovendien dat je salarisadministratie voldoet aan actuele sociale en fiscale wet- en regelgeving.

Icoon van loonbelasting

Loonbelasting

Als werkgever ben je verplicht om loonheffing in te houden op het loon van je medewerkers. Voor de aangifte loonheffing zijn verschillende regelingen beschikbaar. Maar welke is de juiste? Laat de aangifte loonheffing daarom verzorgen door een specialist. Wij weten welke regelingen passend zijn, hoe deze te gebruiken en houden de veranderende wet- en regelgeving in de gaten.

Het icoon van een jaarrekening

Jaarrekening

Wij stellen de jaarrekening op volgens de wettelijke eisen binnen Nederland. De omvang van jouw onderneming bepaalt welke informatie de jaarrekening moet bevatten. Jaarlijks plannen we met jou een moment om de jaarrekening te bespreken. We leggen je dan niet uit hoe een jaarrekening te lezen, maar evalueren samen het afgelopen jaar en kijken vooruit naar de toekomst. Samen vinden we antwoorden op vragen als: welke financiële besluiten zijn noodzakelijk? Hoe blijft jouw onderneming financieel gezond? Welke concrete stappen kunnen leiden tot meer winstgevendheid en groei? Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

Icoon van Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting

Over de winst van jouw bv, stichting of vereniging moet je waarschijnlijk jaarlijks vennootschapsbelasting betalen. Na het samenstellen van de jaarrekening van jouw onderneming, verzorgen wij ook de aangifte vennootschapsbelasting. Dit doen wij met de grootste zorgvuldigheid. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de fiscale regels en fiscale aftrekposten van jouw onderneming.

Icoon van inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting

Finance MKB laat geen belastingvoordeel liggen. Wij benutten de fiscale faciliteiten optimaal en maken slim gebruik van de verdeling van aftrekposten tussen fiscale partners. Met onze moderne fiscale software verzorgen wij de volledige aangifte inkomstenbelasting, zowel voor ondernemers als voor particulieren. Alle gegevens uit de aangifte inkomstenbelasting worden beveiligd naar de Belastingdienst verzonden. Indien gewenst regelen we uitstel voor jouw aangifte en natuurlijk verzorgen wij alle communicatie met de Belastingdienst.

Begeleiding en advies

Begeleiding & advies

Iedere ondernemer heeft weleens vragen over een fiscale of financiële situatie. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een auto. Is het dan gunstiger om deze zakelijk aan te schaffen of juist privé? Of de vraag hoe het met je inkomen moet als je met pensioen gaat? Binnen de regels van de wet helpen we je graag bij het nemen van de juiste fiscale en financiële beslissingen. Voor jou en voor jouw onderneming. Ook op het gebied van hypotheken, verzekeringen en sparen helpen wij je graag verder.

En? Wat kunnen we voor jou betekenen?

Jouw administratie is bij ons in goede handen!